Spórolj 10%-ot szállásfoglalásod árából

Így foglalj szállást Spanyolországba, hogy az utazásod / nyaralásod után, visszakapd annak 10%-át!

 

Mindenki szeretne a lehető legolcsóbban spanyolba utazni, és a leggazdaságosabb módon kihozni spanyolországi nyaralását. Mért is ne tennéd Te is? :) 

A mai világban, már megannyi szállásfoglalási lehetőség közül választhatsz, és számos szálláskereső oldal áll a rendelkezésedre. Tudod Te is, és az Oldalak is tudják... ezért, hogy minél versenyképesebbek legyenek, illetve, hogy meg tudják tartani a piaci részesedésüket, bizony olykor "trükköket" vetnek be. Ez pedig mi Nekünk, Spanyolországba utazóknak csak jót jelent. :D

casa_de_vacaciones.jpg

Az egyik legnagyobb portál, a booking.com egy remek kuponos rendszert kínál! De, hogyan is működik ez az egész, és miért éri meg Neked?

A 10%-os kupon, azt jelenti, hogy a Booking oldalán foglalt szállás fizetett, vagy fizetendő összegének 10%-át visszatéríti. Ez eddig egyszerű ugye... de, mik az apróbetűk?

  • Szállásfoglaláskor, ne egyenesen a www.booking.com oldalt gépeld be, hanem használd a követező, SpanyolbanOtthon oldalán lévő linket:

https://www.booking.com/s/11_6/45ccdca6

  • Ez a link egyből a booking.com oldalára irányít, amit a rendszer érzékel, és a következőt fogod látni:

booking3.jpg

  • Ezután keresgélj nyugodtan, és foglald le a számodra legmegfelelőbb szállást. Legyen az Madrid, Barcelona, Sevilla, Málaga, vagy egy tengerparti város Andalúziában vagy a Costa Braván... egyszóval, bárhol Spanyolországban (vagy a Világ bármely pontján)
  • A sikeres foglalásról visszaigazolást kapsz, és már csak egy kártyát kell a profilodhoz hozzárendelned, amelyre majd a "jutalmat" szeretnéd visszakapni.
  • Ehhez kattints a jobb felső sarokban a nevedre. Majd válaszd ki a “Beállítások” menüpontot.
  • Majd "tekerj" le a kártya adatokig, ahol a következőket kell kitöltened:
  • booking4.jpg

    booking5.jpg

    booking6.jpg

  • Figyelj arra, hogy bepipáld azt, hogy erre a kártyára szeretnéd kapni a visszautalást. Ha nincs ott a pipa, akkor értelemszerűen nem fogják tudni hova küldeni a pénzösszeget.
  • Ezzel kész is vagy! Most már nincs más teendőd, mint várni a spanyolországi utazásod, majd utána pedig hogy a booking.com visszautalja a pénzedet. :D

Fontos tudnod, hogy ez csak akkor működik, hogyha ténylegesen meg is szállsz. Amikor kijelentkezel szállásodról, a booking ellenőrzi, hogy tényleg megszálltál-e. Ha ez sikeresen megtörténik, egy üzenetet küldenek Neked a további teendőkről. Az összeg kifizetése 30-60 munkanapot vesz igénybe, tehát légy türelemmel.

+1 trükk: elvileg mindenki (azaz, minden regisztrált profil) csak egyszer használhatja fel a 10%-os kupont. Azonban, ha újra regisztrálsz, egy másik e-mail címmel, akkor újra jár a kuponkedvezmény.

+1 hasznos tipp: További kedvezményekre tehetsz szert, ha minél többször a booking oldalát választod foglalásodkor, hiszen öt foglalás után, az oldal Genius tagsággal jutalmaz, amely azt jelenti, hogy egyes szállások árából 10 százalékos kedvezményt kapsz! ;)

+1 ajándék: Amennyiben a SpanyolbanOtthon https://www.booking.com/s/11_6/45ccdca6 linkjét használod szállásfoglalásodkor spanyolországi utazásodhoz, akkor nem csak a booking 10%-os kedvezményét, hanem további 5% kedvezményt is kapsz bármelyik spanyol városlátogató túrám árából ;) https://www.spanyolbanotthon.com/


boritokep_abril.jpg